On som?

Indicacions

Des de Barcelona

La millor manera d'arribar-hi és agafant l'autopista AP-7 en direcció Girona i sortir per la sortida núm. 2 en direcció C-17/Parets/Vic/Puigcerdà. Preneu la sortida Aiguafreda/Sant Martí/El Muntanyà. A partir de l'estació de Sant Martí de Centelles hi ha indicat el camí que porta a Can Canal. Les indicacions són uns cartells de color blanc de tamany mitjà - petit amb el logotip de Can Canal.

Des de Girona

La millor manera d'arribar-hi és agafant l'autopista AP-7 en direcció Barcelona i sortir per la sortida núm. 14 en direcció C-17/Parets/Vic/Puigcerdà. Preneu la sortida Aiguafreda/Sant Martí/El Muntanyà. A partir de l'estació de Sant Martí de Centelles hi ha indicat el camí que porta a Can Canal. Les indicacions són uns cartells de color blanc de tamany mitjà - petit amb el logotip de Can Canal.

Des de Lleida

La millor manera d'arribar-hi és agafant l'Eix Tranversal C-25 en direcció Manresa-Girona i agafeu la sortida direcció Vic/Granollers/Barcelona. Preneu la sortida Aiguafreda/Sant Martí/El Muntanyà. A partir de l'estació de Sant Martí de Centelles hi ha indicat el camí que porta a Can Canal. Les indicacions són uns cartells de color blanc de tamany mitjà - petit amb el logotip de Can Canal.

Des de Tarragona

La millor manera d'arribar-hi és seguint les indicacions direcció Barcelona.

Coordenades GPS

En cas d'utilitzar dispositius GPS les coordenades de Can Canal són:
(41.752113 , 2.247938)

Socialize
  • twitter
  • facebook
  • email

Troba'ns a

Can Canal
Camí de Valldeneu, S/N
St. Martí de Centelles, Barcelona

Telèfon:93 844 11 09
E-mail:info@cancanal.com

Un cop hagi arribat a St. Martí de Centelles segueixi les indicacions que trobarà al llarg del camí.

Horaris
Dijous: 13h - 17h
Divendres: 13h - 22:30h
Dissabte: 09h - 22:30h
Diumenge: 09h - 22h